Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3
Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3

Utgångspris

2 395 000 kr


Utgångspris

2 395 000 kr



Akalla— Kista— Stockholm

Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3


Till salu
Utgångspris
2 395 000 kr

Akalla— Kista— Stockholm

🌟 Drömboende i Akalla – Modern 4:a högst upp! 🌟

🏡 Drömbostaden pĂ„ Helsingforsgatan i Akalla

🌟 VĂ€lkommen till denna toppmoderna 4:a, strategiskt placerad högst upp i huset pĂ„ Helsingforsgatan. HĂ€r bor du med 86 kvm av ren elegans, dĂ€r ljus och rymd dominerar varje hörn. FrĂ„n det moderna köket med golvvĂ€rme, till de avkopplande sovrummen, kĂ€nns varje kvadratmeter genomtĂ€nkt. Dimbara spotlights lyser upp hallen, vardagsrummet och köket, och tillsammans med det fina ljusa laminatgolvet och de ljusa vĂ€ggarna skapas en atmosfĂ€r av lugn och lyx.

🛁 Men kanske Ă€r det de smĂ„ detaljerna som verkligen gör denna bostad till nĂ„got speciellt. De stambytta, nyrenoverade GĂ€st-WC samt badrummen som lovar bĂ„de funktionalitet och skönhet. Eller kanske det generösa kĂ€llarförrĂ„det, som erbjuder den extra förvaring vi alla önskar.

☀ Utanför din balkongdörr, medan morgonsolen skiner, kan du skymta det avlĂ€gsna skogsomrĂ„det och njuta av dess lugnande nĂ€rvaro. FörestĂ€ll dig att starta dagen med en kopp kaffe dĂ€r, i harmoni med naturen.

🌿 Och det Ă€r inte bara bostaden som imponerar. LĂ€get Ă€r lika enastĂ„ende. Med en kopp morgonkaffe i handen kan du sedan ta en lugn promenad i omrĂ„det, kanske till det charmiga Akalla by för lite kultur eller det nĂ€rliggande utegymmet för en uppfriskande morgontrĂ€ning.

🔧 LĂ€genheten genomgick en totalrenovering för fem Ă„r sedan, dĂ€r allt frĂ„n golv till tak moderniserades till dagens standard, med undantag för stambytet och el-centralen som bĂ„da uppdaterades i Ă„r.

🏅 För den sportintresserade ligger ishall, badhus och fotbollsplan inom bekvĂ€mt avstĂ„nd. Och nĂ€r du behöver en förĂ€ndring av omgivningen? PopulĂ€ra handelsplatsen Barkarby Ă€r bara en snabb bussresa bort, och Kistas pulserande centrum nĂ„s pĂ„ ca. 5 minuter med tunnelbanans blĂ„ linje. Citylivet ligger ocksĂ„ inom rĂ€ckhĂ„ll, bara ca. 22 minuter bort.

🏡 Detta Ă€r inte bara en plats att bo pĂ„. Det Ă€r en livsstil, en balans mellan modern bekvĂ€mlighet och den natursköna charmen i Akalla. Missa inte chansen att göra denna pĂ€rla till ditt nĂ€sta hem.


Utgångspris
2 395 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
6 880 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Helsingforsgatan 17, våning 3 av 3.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

NÀr du kliver in i hallen möts du av en vÀlkomnande atmosfÀr, framhÀvd av det ljusa laminatgolvet. Funktionella detaljer som den vita garderoben med sina tvÄ skjutdörrar, utrustad med en klÀdstÄng och en nedre hylla för skoförvaring, gör att du enkelt kan organisera dina tillhörigheter. Dimbara spotlights ger dig full kontroll över ljussÀttningen för att skapa den perfekta stÀmningen.


02
Badrum

Ett stambytt badrum som kombinerar funktionalitet med elegans. LjusgrÄklinkersgolv pÄ golvet med golvvÀrme kompletteras av de vitkaklade vÀggarna. Utrustat med dusch, kommod, WC och bÄde tvÀttmaskin och torktumlare frÄn Electrolux. Som en bonus finns Àven ett vÀdringsfönster för extra frÀschhet.


03
GĂ€st-WC

Elegant och funktionellt med ljusgrÄklinkersgolv och vitkaklade vÀggar. Perfekt för dina gÀster med bekvÀmligheter som handfat och WC.


04
Kök

Köket Àr verkligen hemmets hjÀrta, och hÀr fÄr du allt du kan önska. De blanka, högglansvita köksluckorna ger ett modernt och ljust intryck. Utrustat med induktionshÀll, ugn, diskmaskin, micro, kyl och frys frÄn Samsung och en effektiv flÀkt frÄn Franke, Àr detta köket dÀr matlagningsdrömmar blir verklighet. Plazzo Klinkers golvet med golvvÀrme kompletterar det hela och ger en lyxig kÀnsla.


05
Vardagsrum

HÀr finns gott om plats för avkoppling. Ljuset strömmar in frÄn fönstren och belyser det vackra laminatgolvet. Tack vare de ljusa vÀggarna blir rummet stort, luftigt och inbjudande, en perfekt plats att njuta av tillsammans med familj och vÀnner.


06
Sovrum 3

Ett rymligt sovrum dÀr komfort och design gÄr hand i hand. Plats finns för en stor sÀng och mycket mer. Det generösa ljusinslÀppet ger rummet en varm och mysig atmosfÀr, och det ljusa laminatgolvet och de ljusa vÀggarna förstÀrker kÀnslan av rymd.


07
Sovrum 2

Detta sovrum Àr flexibelt och kan anvÀndas pÄ mÄnga sÀtt. Perfekt för barnen, som gÀstrum eller kanske som ett hemmakontor. HÀr rÄder en lugn atmosfÀr tack vare det fina ljusinslÀppet.


08
Sovrum 1

Ännu ett vackert rum med bra ljusinslĂ€pp, redo att anpassas efter dina behov. Kanske som ett lekrum, arbetsrum eller bara ett extra sovrum för gĂ€ster.


09
Balkong

Denna inbjudande balkong i sydvÀstlÀge erbjuder en skön plats att njuta av solens strÄlar och den vackra utsikten. Perfekt för avkopplande stunder eller en kopp kaffe i solnedgÄngen.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

86 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

4 (3 sovrum)

VĂ„ning

3 av 3


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

1975

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

UppvÀrmning: FjÀrvÀrme
Ventelation: Mekanisk (endast frÄnluft)
Fönster: 2+1 glas


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

155 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

160 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2019-05-20

Besiktningsman

Vahid Jafarpour, HSB Stockholm


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Föreningen har ett kollektivt abonnemang för internet frÄn Bahnhof, vilket inkluderar en hastighet pÄ 1000 MBit/s (kan uppgraderas till 10 GBit) och kostar 110 kr per mÄnad, vilket redovisas separat pÄ mÄnadsavin. Om du saknar en router eller modem, kontakta styrelsen pÄ info@brfimatra.se sÄ ordnar de detta. Routern tillhör lÀgenheten och ska lÀmnas kvar vid avflyttning.

För TV-tjÀnster ingÄr ett digitalt basutbud frÄn COMHEM i mÄnadsavgiften, vilket ocksÄ redovisas som en post pÄ mÄnadsavin under rubriken "Internetuppkoppling" som inkluderar kabel-tv och bredband för 110 kr/mÄn.
Föreningen har ett kollektivt abonnemang för internet frÄn Bahnhof, vilket inkluderar en hastighet pÄ 1000 MBit/s (kan uppgraderas till 10 GBit) och kostar 110 kr per mÄnad, vilket redovisas separat pÄ mÄnadsavin. Om du saknar en router eller modem, kontakta styrelsen pÄ info@brfimatra.se sÄ ordnar de detta. Routern tillhör lÀgenheten och ska lÀmnas kvar vid avflyttning.

För TV-tjÀnster ingÄr ett digitalt basutbud frÄn COMHEM i mÄnadsavgiften, vilket ocksÄ redovisas som en post pÄ mÄnadsavin under rubriken "Internetuppkoppling" som inkluderar kabel-tv och bredband för 110 kr/mÄn.


05
Balkong

SydvÀstlÀge


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen erbjuder endast garageplatser till en kostnad av 650 kr per mÄnad. För nÀrvarande finns det över 20 lediga platser och 24 personer i kö, vilket ger en god chans att erhÄlla en plats. (2024-04-12)

I föreningen finns 5 stycken garage med totalt 295 garageplatser, ett under varje gÄrd, med inburade platser. I nÄgra av garagen finns Àven MC-burar som man kan hyra. Utomhusparkering Àr ocksÄ möjligt, men dessa hyrs av Brf TrÀdgÄrdsstaden. Samtliga perkeringplatser förmedlas av HSB kontoret.


Ekonomi

01
Avgift

6 880 kr/mÄn

Beskrivning av kostnader som ingÄr i avgiften

I avgiften ingÄr vÀrme, vatten, kabel-TV, bostadsrÀttstillÀgg och tvÀttmedel eftersom föreningen har sjÀlvdoserande tvÀttmaskiner i tvÀttstugan. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för internetuppkoppling om 110 kr per mÄnad. Utöver den angivna mÄnadsavgiften tillkommer Àven en avgift för elförbrukningen. Elförbrukningen avlÀses individuellt av föreningen och debiteras kvartalsvis

HushÄllsström

833 kr/mÄn

Internetuppkoppling

110 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

943 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

4

Kommentar driftskostnad

LÀgenhetens hushÄllsel Àr en driftkostnad och detta Àr ett schablonvÀrde pÄ vad en 4:a förbrukar, ca 5 000 kWh per Är som Ärlig elförbrukning. AnvÀnder man eluppvÀrmda golv kan denna siffra öka. För en generell uppskattning av elkostnaden, utan ett specifikt elavtal, kan man rÀkna med ca. 2 kr per kWh, vilket inkluderar bÄde nÀtavgifter och skatter. Detta leder till en uppskattad Ärlig kostnad pÄ cirka 10 000 kr, eller ungefÀr 833 kr i mÄnaden. Observera att de faktiska kostnaderna kan variera beroende pÄ det avtal som bostadsföreningen har med elleverantören.

FörsÀkring

Fastigheterna Àr fullvÀrdesförsÀkrade i Folksam, styrelseförsÀkringen Àr tecknad i Volante. I försÀkringen ingÄr styrelseansvar. HemförsÀkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrÀttsinnehavarna, kollektivt bostadsrÀttstillÀgg ingÄr i föreningens fastighetsförsÀkring.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

ÖverlĂ„telseavgift

1 312.5 kr, betalas av sÀljare.

PantsÀttningsavgift

525 kr

Andel i förening

0.51 %

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-05-23.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgiften höjdes med 10 % under 2024-01-01


Föreningen

01
BenÀmning

BRF HSB Imatra i Stockholm. I föreningen finns 254 lÀgenheter.

MarkÀgare

Marken Àr tomtrÀtt

AllmÀnt

Föreningen bestĂ„r av 254 bostadsrĂ€tter och 10 affĂ€rslokaler och har miljöhus (utrustat med kĂ€rl för bl.a. Ă„tervinning av tidningar, glas, elektronik och brĂ€nnbart material samt en ”batteriholk” för mindre hushĂ„llsbatterier), tvĂ€ttstugor och innergĂ„rdar. Grillning fĂ„r endast göras pĂ„ hĂ€nvisad plats. Föreningen Ă€r fullvĂ€rdesförsĂ€krad i Folksam.


Ekonomisk Plan och Avgiftsjusteringar
Styrelsen har, i samarbete med HSB, utarbetat en 10-Ärig ekonomisk plan för att sÀkerstÀlla föreningens ekonomi framöver. Ambitionen med planen Àr att öka sparandet efter avslutat stambyte samt att sÀnka belÄningen genom avgiftsjusteringar.

För innevarande Är har föreningen inte fattat nÄgot beslut om avgiftshöjningar. Dock finns en prognos som rekommenderar regelbundna höjningar pÄ cirka 2,5% per Är för att sÀkerstÀlla lÄngsiktig ekonomisk stabilitet (enligt styrelsen/HSB 2024-04-16).

För frÄgor och ytterligare information, vÀnligen kontakta styrelsen via e-post: styrelsen@brfimatra.se.

Ni kan lÀsa mer pÄ denna sida: Stambyte och Ekonomi Info.

Kommande renoveringar

Föreningen utför och planerar följande ÄtgÀrder under de nÀrmaste 5 Ären:

2024
- Utbyte av nödtelefoner i alla hissar: GSM-nÀtet stÀngs ner och behöver bytas ut till 4G-nÀt utrustning.
- Gjutning av betongkantsstöd för trappor ute.
- Slutförande av besiktning av bjÀlklag pÄ alla gÄrdar.
- Genomföra en statusbesiktning av skyddsrummen.
- Renovering av trasiga trÀsarger pÄ gÄrdar.

2025
- MÄlning av betong pÄ balkonger.
- Renovering av entréer och trappuppgÄngar (2025-2026).
- Renovering av hissarna.

2027
- Byte av utslitna tvÀttmaskiner och torktumlare.

AvgiftsförÀndringar

Avgiften höjdes med 10 % under 2024-01-01

Gjorda renoveringar

Sedan föreningen startade har följande större ÄtgÀrder genomförts:
2023-2025
- Stambyte: Startade i augusti 2023 och pÄgÄr fram till början av sommaren 2025.

2023
- Byte av elcentraler i lÀgenheter och förberedelse för IMD-el.
- Statusbesiktning av betongen pÄ balkonger: Resultatet Àr mycket bra skick, nÀsta besiktning 2032.

2021
- Byte av 30 st garagedörrar: För att öka brandskyddet.

2020
- Installation av ny undercentral pÄ Helsingforsgatan 23.

2019
- Installation av ny undercentral pÄ Helsingforsgatan 51.

2015-2017
- Garage 1-5: Helrenovering pÄ grund av erosionsskador pÄ bÀrande betong.

2016
- Installation av elektroniskt passagesystem.

2013-2015
- TvÀttstugor: Helrenovering av alla tvÀttstugor. PÄbörjad 2013 och avslutades 2014.

2009
- Ombyggnation av hissar.

Övriga utrymmen i föreningen

FörrÄd:
Till varje lÀgenhet hör ett kÀllarförrÄd som Àr mÀrkt med ditt lÀgenhetsnummer pÄ vit skylt. VÀnligen sÀtt dit hÀnglÄs Àven om du inte anvÀnder förrÄdet sÄ ingen annan tar det.

TvÀttstuga:
Det finns elva tvÀttstugor, tvÄ pÄ varje gÄrd i lÄghusen. Du kan boka vilken du vill av dessa och tvÄ Ät gÄngen. I tvÀttstugan pÄ Helsingforsgatan 11 finns en grovtvÀttstuga med en maskin avsedd för bl. a mattor. Tider för tvÀttstugor och grovtvÀttstuga kan Àven bokas via nÀtet (taggsystem anvÀnds). TvÀttmaskinerna Àr utrustade med miljövÀnligt tvÀtt- och sköljmedel sÄ man behöver aldrig ha med sig eget tvÀtt- eller sköljmedel.)

Föreningen bestĂ„r av 254 bostadsrĂ€tter och 10 affĂ€rslokaler och har miljöhus (utrustat med kĂ€rl för bl.a. Ă„tervinning av tidningar, glas, elektronik och brĂ€nnbart material samt en ”batteriholk” för mindre hushĂ„llsbatterier), innergĂ„rdar. Grillning fĂ„r endast göras pĂ„ hĂ€nvisad plats.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

395 981 kr


Området

01

Akalla, tillsammans med Kista och Husby, utvecklades efter en nordisk idétÀvling 1966, med en detaljplan som slutfördes 1969 och utbyggnaden genomfördes mellan 1972 och 1977. OmrÄdet prÀglas av arton höghus som strÀcker sig genom landskapet, med lÀgre bostÀder, smÄ skogsdungar och lekparker pÄ norra sidan. Söder om Akalla ligger den historiska Akalla by med bebyggelse frÄn 1600-talet, omgiven av radhusomrÄden. Akalla har Àven en centrumanlÀggning lÀngs SibeliusgÄngen, och i anslutning till omrÄdet ligger JÀrvafÀltet med koloniomrÄde och HÀsta gÄrd, som Àr Stockholms kommuns sista fungerande jordbruk.

Kommunikationer

FrÄn Akalla tar du dig smidigt till centrala Stockholm med tunnelbanans blÄ linje, en resa som tar ca. 21 minuter till T-centralen. Det finns planer pÄ att förlÀnga blÄ linjen till Barkarbystaden och Barkarby Är 2024. Dessutom finns goda bussförbindelser till omkringliggande omrÄden som JÀrfÀlla, Sollentuna, SpÄnga och VÀsterort.


Dokument

Ekonomi
Avgift
6 880 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingÄr vÀrme, vatten, kabel-TV, bostadsrÀttstillÀgg och tvÀttmedel eftersom föreningen har sjÀlvdoserande tvÀttmaskiner i tvÀttstugan. Det tillkommer en obligatorisk kostnad för internetuppkoppling om 110 kr per mÄnad. Utöver den angivna mÄnadsavgiften tillkommer Àven en avgift för elförbrukningen. Elförbrukningen avlÀses individuellt av föreningen och debiteras kvartalsvis
Hushållsström
833 kr/mån
Internetuppkoppling
110 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
943 kr/mån
Antal personer i hushållet
4
Kommentar driftskostnad
LÀgenhetens hushÄllsel Àr en driftkostnad och detta Àr ett schablonvÀrde pÄ vad en 4:a förbrukar, ca 5 000 kWh per Är som Ärlig elförbrukning. AnvÀnder man eluppvÀrmda golv kan denna siffra öka. För en generell uppskattning av elkostnaden, utan ett specifikt elavtal, kan man rÀkna med ca. 2 kr per kWh, vilket inkluderar bÄde nÀtavgifter och skatter. Detta leder till en uppskattad Ärlig kostnad pÄ cirka 10 000 kr, eller ungefÀr 833 kr i mÄnaden. Observera att de faktiska kostnaderna kan variera beroende pÄ det avtal som bostadsföreningen har med elleverantören.
Försäkring
Fastigheterna Àr fullvÀrdesförsÀkrade i Folksam, styrelseförsÀkringen Àr tecknad i Volante. I försÀkringen ingÄr styrelseansvar. HemförsÀkring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrÀttsinnehavarna, kollektivt bostadsrÀttstillÀgg ingÄr i föreningens fastighetsförsÀkring.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 312.5 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
525 kr
Andel i förening
0.51 %
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-05-23.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes med 10 % under 2024-01-01

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Akalla  i stockholm

Akalla

VÀlkommen till Akalla! HÀr bor du med naturen som granne och stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv för den som önskar samtidigt som det finns bra kommunikationsmöjligheter.


01
Fördelar med omrÄdet
Barnvänligt Caféer Hundvänligt Restauranger Ridning Lokal spårtrafik Sport och friluftsliv Tunnelbana Gym Bussar Simhall Golf Ishall Parker/Grönområden

02
Kommunikationer

FrÄn Akalla centrum gÄr flertalet bussar mot Bromma, Sollentuna och Jakobsberg. HÀr gÄr Àven tunnelbanans blÄa linje som tar dig in till Kista pÄ endast 4 minuter och in till City pÄ ca 22 minuter.

Det har Àven i början pÄ 2018 beslutats att en Kista-gren pÄ TvÀrbanan ska byggas och detta berÀknas vara klart ca Är 2020-2023. Kista-grenen kommer Àven att gÄ till Bromma flygplats.
I och med att du sÄ snabbt och enkelt kan ta dig till Kista frÄn Akalla kommer detta projekt Àven att gynna kommunikationsmöjligheterna för boende i Akalla.
För mer information om projektet, vÀnligen besök https://www.sll.se/tvarbanan-kista-helenelund.


03
Natur och fritid

I Akalla finns flertalet parker som bland annat Nystadsparken. Hit Àr perfekta utflyktsmÄlet för barnfamiljen under sommaren dÄ parken innehÄller en stor lekpark med sÄvÀl gungor som rutschkanor, en fotbollsplan, bord och stolar samt en pool för de yngre. HÀr kan du som förÀlder sitta under parasollet och slappna av med dina vÀnner medan du har god uppsikt över barnen som leker i parken eller badar i poolen.

Vill du istÀllet ha tillgÄng till bad Äret runt för alla Äldrar finns Husbybadet vid grÀnsen till Husby som erbjuder bassÀng för motionssim, Àventyrsbad, bastu samt gym. Granne med Husbybadet finns Àven Husby ishall för den som Àr mer intresserad av vintersport.

I omrÄdet ligger Àven Akalla 4H GÄrd som har djurgÄrd, café, keramikverkstad, minigolfbana, lekplats, grillplats samt plaskdamm. Detta Àr alltsÄ ocksÄ en perfekt dagsutflykt för barnfamiljen! HÀr kan du boka diverse djurskötarkurser, lÀger, ponnyridning samt barnkalas. För mer information om gÄrden, vÀnligen besök deras hemsida pÄ http://akalla4h.se/.


04
Barnomsorg och skolor

I Akalla finns flertalet förskolor som till exempel SaimagÄrden Förskola, Förskola Barnkullen och Förskola SmÄtrollen.

TvÄ exempel pÄ grundskolor i omrÄdet Àr Kista international school (F-9) och Akalla Grundskola (F-9).

SjÀlvklart finns det mÄnga fler förskolor och skolor i nÀromrÄdet. För mer information om dessa, vÀnligen besök https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/.


05
Affärer och restauranger

Besöker du Akalla centrum finns hÀr allt du kan önska för att möta dina vardagliga behov. Ica, Lidl, vÄrdcentral, apotek samt flertalet nÀrbutiker breder ut sig tillsammans med butiker och restauranger.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Jubba Restaurang

111 m


Asmara Restaurang

189 m


Pizzahörnan

387 m


Akalla Work

428 m


Anatolia Kolgrill

431 m


Oxhagsskolan

83 m


Fritidshemmet

159 m


Regnbågen i Kista ek för

230 m


Öppna Förskolan I Akalla

245 m


Husbygårdsskolan 4-9

259 m


Lidl

246 m


Onninen

1,22 km


Prima Gross

1,62 km


MATKANONEN

1,76 km


Harmony Straw

1,77 km


Helenelund

2,38 km


Helenelunds station

2,39 km


Sollentuna

2,42 km


Barkarby

3,19 km


Spånga

3,42 km


Helsingforsgatan

154 m


Akalla

268 m


Stavangergatan

351 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    334 m
    1 min
    2 min
    5 min
  • Lokalt centrum
    541 m
    3 min
    4 min
    9 min
  • Tågstation
    Helenelund
    2,38 km
    8 min
    12 min
    42 min
  • Hållplats
    Helsingforsgatan
    154 m
    1 min
    2 min
    3 min
  • Hav
    3,04 km
    7 min
    18 min
    55 min
  • Sjö
    457 m
    21 min
    2 min
    8 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.